BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

Wednesday, 30 December 2015

moga cepat sembuh AOOK DANIEL and moga sedaq diri SYUHAIRAH.

hi....

hmm.. macam masa yang tak sesuai untuk aku update benda ni.. tapi tu lah.... hmmmm

yahhh.. mamat yang aku cerita pada entry yang lalu... aku dah jatuh sayang.. eiiii benci nya perasaan ni...

aku sedar yang aku betul suka n sayang pada dia lepas dia eksident baru baru ni... ya Allah.. tuhan ja tahu bertapa aku risau sangat dekat dia...bayang lah aku nak exam kot!! yaaa bkn ada apa hubungan tapi time tu aku sedar.. aku sayang pada dia...





sedih kan bila orang yang contact kau hari hari.. morning night semua jadi cm ni??

aku nak g tengok hari tu.. lepas exam,, dah beli buah dah nak kasi dia... abeh je exam dia whatsapp kata dah otw balik perlis... okay.. xpa xda rezeki nak jumpa.. nasib baik la aku msg dlu.. kalo tidak bodo bodo je aku dtg dia xde.. 


hmm tapi tu lah maybe aku je yang perasan.. aku glabah la call dia msg dia... dia layan acuh tak acuh ja... ya.. tahu cedera masa eksident tu.. teruk kot! masuk surat khabar,fb,tersepit belakang lori!!

mula mula aku positif lah. dia xlarat nak wasap semua.. tapi dh beberapa hari ni.. aku tengok elok je dia bls komen di fb, tgk last seen di messenger pn active je.. yang aku??? acuh tak acuh je dia layan...

mana tak jatuh suka n sayang wey.. 24/7 contact , whatsapp, video call, gayut.. hmmm dok bersayang sayang.. ber dear dear.. or mungkin aku yang over feeling? dia acah je kut... anggap benda tu biasa...and maybe sbb "benda" tu je dia whatsapp aku semua tu... kalau aku ofcourse la tidak! aku ikhlas wey berkawan dengan dia.....

bak kata dayah "dia hot wey, kau ni stock geli-geli dia je"

gila tak sedih?? hmm xpe lah.. dah nama pun crush.. kompom lah cinta xberbalas ye... hmmm  ekceli rasa menyesal sangat layan awk... dulu saya lone ranger elok je.. xde sakit macam ni.. aduhaiiiii..... lemah lah jiwa ni!!

xpe lah... moga awk cepat sembuh...anggap lah sebagai ujian tuhan, awak kan kuat hebat power n hensem.. huhu.. okay saya mengaku...

 saya rindu sangat dekat awk :(

pssst.. syuhairah.. lupakan lah perasaan tu.. ko tgk la cara dia layan kau.. mohon sedar diri...

No comments:

Post a Comment