Posts

Showing posts from December, 2015

saja nak buang masa. moh menaip!!

Image
hi.
haha aku rasa aku memang update blog setahun sekali or dua kali ja..
alhamdulilah.. kali ni banyak yang aku nak tulis.. syukur sangat semester lepas punya result  sangat best.. syukur pada kawan-kawan yang banyak membantu dan tak lupa doa mak ayah dan sesiapa juga yang doakan aku..
tak banyak yang jadi tahun ni.. kira kategori biasa-biasa je lah tahun ni.. tade SAD STORY lagi.. haha banyak yang indah indah je tahun ni. betul lah orang kata single lagi power. haha
okay first aku nak cerita pasal percutian aku ke Hatyai, Thailand. best nyaaaaaaaaaaa!! sumpah best gilaaa.. tapi yang klakar nya .. aku masuk secara seludup!! hahhahahah funny gila.. sbb aku duduk dkt hilir perak or lebih tepat lagi sempandan Selangor aku xleh buat boarder pass. gila baq hang... debor gilaa msk negara orang dengan takde id apa apa.. kalau kena bom sia sia je kematian aku.. SUPERB punya best.. makan sampai BOOOLAT! seronok bercuti dengan BFF ni haiza, meraz cha... haha kami jelah rajin jalan yang lain ilanggg…