Posts

Showing posts from May, 2015

Bengap ke Bodoh ke Malas?

Image
Berabad lama nya tak update blog ni.. habuk semak and nak roboh dah ha.. dia punya templete pn dah lari.. haha huduh dh blog gua ni.. 
okay.. hari ini tercipta lah sejarah dimana guna nak update blog ni setelah sekian lama menyepi. cerita nya begini... sejak2 masuk degree ni aku rasa bengap ya amat! semua susah aku rasa.. (then org akan kata.. biasa la tuuuu) point nye kasi sini... ye laaa aku dah tua.. ahah xlah tua sgt cuma aku rasa sgt tua sbb lambat buat dgree ni.. dah lah ambek kos lain dari diploma dlu... mau xjadi bengap.. dlu dip syok aaa.. rasa cerdikk jgk... haha kali ni... aku rasa aku lah paling bengap.. lagi2 bab kena buat program. 
tapi aku pikir... bengap ke MALAS? sbb aku rasa usaha mcm xde je... asik tenung dinding je.... hemmmmm...
dulu masa dip ada gak blaja sikit pasal programming.. tu pn sipi2 jee.. siap dpt C !! hahah tgk basic pun ke laut.. tup..tup... degree.. MAJOR SOFTWARE.. hidup gn coding.. programming.. java... mati laaaaa nakkk...

aku ada esaimen ni... tap…