Posts

Showing posts from 2015

saja nak buang masa. moh menaip!!

Image
hi.
haha aku rasa aku memang update blog setahun sekali or dua kali ja..
alhamdulilah.. kali ni banyak yang aku nak tulis.. syukur sangat semester lepas punya result  sangat best.. syukur pada kawan-kawan yang banyak membantu dan tak lupa doa mak ayah dan sesiapa juga yang doakan aku..
tak banyak yang jadi tahun ni.. kira kategori biasa-biasa je lah tahun ni.. tade SAD STORY lagi.. haha banyak yang indah indah je tahun ni. betul lah orang kata single lagi power. haha
okay first aku nak cerita pasal percutian aku ke Hatyai, Thailand. best nyaaaaaaaaaaa!! sumpah best gilaaa.. tapi yang klakar nya .. aku masuk secara seludup!! hahhahahah funny gila.. sbb aku duduk dkt hilir perak or lebih tepat lagi sempandan Selangor aku xleh buat boarder pass. gila baq hang... debor gilaa msk negara orang dengan takde id apa apa.. kalau kena bom sia sia je kematian aku.. SUPERB punya best.. makan sampai BOOOLAT! seronok bercuti dengan BFF ni haiza, meraz cha... haha kami jelah rajin jalan yang lain ilanggg…

Bengap ke Bodoh ke Malas?

Image
Berabad lama nya tak update blog ni.. habuk semak and nak roboh dah ha.. dia punya templete pn dah lari.. haha huduh dh blog gua ni.. 
okay.. hari ini tercipta lah sejarah dimana guna nak update blog ni setelah sekian lama menyepi. cerita nya begini... sejak2 masuk degree ni aku rasa bengap ya amat! semua susah aku rasa.. (then org akan kata.. biasa la tuuuu) point nye kasi sini... ye laaa aku dah tua.. ahah xlah tua sgt cuma aku rasa sgt tua sbb lambat buat dgree ni.. dah lah ambek kos lain dari diploma dlu... mau xjadi bengap.. dlu dip syok aaa.. rasa cerdikk jgk... haha kali ni... aku rasa aku lah paling bengap.. lagi2 bab kena buat program. 
tapi aku pikir... bengap ke MALAS? sbb aku rasa usaha mcm xde je... asik tenung dinding je.... hemmmmm...
dulu masa dip ada gak blaja sikit pasal programming.. tu pn sipi2 jee.. siap dpt C !! hahah tgk basic pun ke laut.. tup..tup... degree.. MAJOR SOFTWARE.. hidup gn coding.. programming.. java... mati laaaaa nakkk...

aku ada esaimen ni... tap…