kembali menaip!

hai! 

engkorangggg... rindu nye kt blog ni... hihi sorry senyap selama beberapa bulan. bese lah ptus cinta beb.. mendalam luka. haha tapi tu dulu sekarang aku dah OKEY ^^

Mcm2 terjadi dlm masa beberapa bulan ni.. 

ANTARA NYA :

1st - aku dah tamat belajar... yeayyyy *nari2*

2nd - aku dah kerja dan dah berhenti.. hahahhaha

3rd - mohon doakan aku berpeluang sambung belajar *hug*


 1ST STORY :
 alhamdulliah.. aku selamat tamatkan diploma aku dengan jaya nya .... walaupun tak dekan tapi result aku boleh di bangga kan juga :)

2ND STORY :
 kerja.. hihi yap aku kerja selama lebih 2 bulan sebagai technician di OMRON MALAYSIA SDN BHD.  gaji mmg masyuk... sempat lah jadi kaya sekejap. kenapa aku berhenti?? aku nak sambung degree and aku mmg taknak keje kat situ.. kenapa tak nak keje situ?? tu nanti aku cite ye :')

3RD STORY :
 aku berniat nak sambung belajar insyaallah di UNITEN. doakan ya kawan2... 


Bagi yang kenal aku mesti taw kisah meroyan aku clash gn syed. haha siyes luka mendalam tapi takpe aku okey..tapi nak maafkan tu.. belum lagi.. no matter his reason, belum ready nk maafkan. dan dia dah pun temui cinta lain.. ekekek tahniah yeeee moga terus bahagia. AKU OKEY.

aku pulak masih begini.. bak kata dayah.." hafis tu elok je hidup xde cinta" * hafiz tu kwn kerja dia..sena nye aku ada kenal sorg mamat ni.. masih dalam process mengenal hati budi (^_^) doakan lah aku juga temui bahagia ....


THIS IS LIFE. aku redha dan terus redha .


okeyy nak share gambo lates aku dan dayah.. much love <3


hehe.. aku dah pandai skrg.. nak bergaya bagai.. gelang sana , gelang sini.. rantai.. hahhahah.. bak kata dayah juga.. xde pakwe.. duit ada ayuh cantikan diri =P




ni teman baik aku, dayah.. walaupun dia keling. tapi aku tetap sayang dia.. ahahhahahah :*




Comments

Popular posts from this blog

saja nak buang masa. moh menaip!!