Posts

Showing posts from 2013

kembali menaip!

Image
hai! 
engkorangggg... rindu nye kt blog ni... hihi sorry senyap selama beberapa bulan. bese lah ptus cinta beb.. mendalam luka. haha tapi tu dulu sekarang aku dah OKEY ^^
Mcm2 terjadi dlm masa beberapa bulan ni.. 
ANTARA NYA :
1st - aku dah tamat belajar... yeayyyy *nari2*
2nd - aku dah kerja dan dah berhenti.. hahahhaha
3rd - mohon doakan aku berpeluang sambung belajar *hug*

 1ST STORY :  alhamdulliah.. aku selamattamatkan diplomaaku dengan jaya nya .... walaupun tak dekan tapi result aku boleh di bangga kan juga :)
2ND STORY :  kerja.. hihi yap aku kerja selama lebih 2 bulan sebagai technician di OMRON MALAYSIA SDN BHD.  gaji mmg masyuk... sempat lah jadi kaya sekejap. kenapa aku berhenti?? aku nak sambung degree and aku mmg taknak keje kat situ.. kenapa tak nak keje situ?? tu nanti aku cite ye :')
3RD STORY :  aku berniat nak sambung belajarinsyaallah di UNITEN. doakan ya kawan2... 

Bagi yang kenal aku mesti taw kisah meroyan aku clash gn syed. haha siyes luka mendalam tapi ta…

Berakhirnya sebuah Rasa..

Image
Terima Kasih Syed Muhammad Hazwan...
pergi lah mana kau nak pergi..aku tak larat nak kejar kau lagi.. sorry aku tak mampu nak lupakan kau.... tapi takpa aku cuba sedaya upaya aku untuk lupakan kau macam kau lupakan aku....
jagalah diri sebaiknya.. moga kau bahagia dengan keputusan kau..
salam..

tuhan bantu aku.. lapangkan dada aku dengan takdir Mu ini..redo kan hati ku dengan qada' dan qadar Mu...