Posts

Showing posts from October, 2012

selamat hari lahir buah hati..

Image
23 october


selamat hari lahir sayang...
moga awk di rahmati Allah swt..di kurniakan rezeki yang melimpah ruah dan kesihatan yang baik....
sorry saya tak dapat datang ipoh...rai befday awk..saya kirim doa je utk awk..btw ade saya pos kan hadiah awk..maap murah je -___-
tapi benda tu ikhlas dari hati =')

I love you
I miss you

ikhlas ;
 - sue

kerja rajin-rajin sayang!

Image
alhamdulilah...

syukur.. sebab syed dah dapat keje baru! weee keje kerajaan.. sebelom ni dia jadi cikgu kat sekolah agama... sekarang keje dengan JAIP.. huhu sogan den sume bab-bab agama dia ni.. yg awek nye.. haha tah ape-ape perangai..
SELAMAT BEKERJA SAYANG!

 i'll be beside you =)

happy birthday to me =)

Image
Alhamdulilah... hari ni genap lah usia aku menjangkau 20 tahun... syukur kerana tuhan bagi aku peluang aku hidup sehingga hari ni dan beri kebahagiaan yang tak hingga kat aku..
kali ni aku nak cerita kan kisah sambutan befday aku....
kena prank gn budak rumah...huhuh sumpah aku x expect langsung.. lakonan dorg memang menjadi...dorg tipu kata ekin ade masalah lah bagai lah.. last2 aku yg kena telor and tepung.... hehehe btw tengs haiza,jieha,ekin,grace,kak ura and kak sal.. walaupon ade masalah dengan kereta.. hahha sumpah lawak..dan paling best.. tepat kul 12 ade bunga api!! heheh soo aku make a wish <3
" moga aku bahagia dan di jauhkan dari segala duka,keluarga bahgia dah limpahan rahmat yang melimpah ruah..moga aku berjaya dlm segala nya dan kasih yang berkekalan "
sebenarnya aku sedih.. sebab syed kata dia tak dpt datang :'( memang sedih abes..tapi aku buat mcm okey je.. padahal..aku nges beb..hahahah
tup tup.. dia buat surprise.. dia datang jugak ke melaka.. den…