Posts

Showing posts from September, 2012

Biasakan ya sayang...

Image
" Ibu kan nak sambung degree lagi,jadi ibu kena biasakan kita xdapat selalu jumpa atau berhubung.. bila ayah lambat bbm ibu,ibu jangan la marah-marah... ayah busy.. balik mengajar,,jaga kedai  pastu hantar barang-barang yang org order..ayah tak bbm sapa pun ibu.. malam bila setel sume ayah bbm bu..biasakan ya sayang.."

~ lebih kurang gitu lah ayat syed... masa tengah makan time dia ambek aku balik masa cuti hari malaysia tu.. 
maaf ye hari tu.. sian awk terpaksa susah ambek saya... balik climbing mlm nya ambek saya kat selayang... tak tidor smpi esok...pagi pulak g tengok maksu awk bersalin kt ampang..pastu kena pulak tunggu mak saya balik dari kuantan.. maaf... saya selalu susahkan awk : ( 
reaksi aku dengan apa yg dia cakap??
 aku diam buat muke marah.. padahal bukan nya aku marah.. aku malu sebenarnya...bodoh nya aku.. aku malu sangat sebenarnya  aku rasa macam budak2 je tindakan aku .. betol kata dia.. 
aku taw dia bukan nya buat pekara yang salah pon.. tapi tah la aku j…

perbezaan pendapat,cara dan rasa

Image
kat dunia ni kan... memang ade bermacam-macam jenis manusia so memang takdehal lah bila wujud nya salah faham lagi-lagi antara adik beradik,kawan mahupun pasangan masing-masing..
aku akui aku memang orang yang akan bersungguh-sunguh untuk tegak kan jawapan aku ataupun pendirian aku..di sebabkan hal itu maybe ramai orang yang tersinggung dengan sikap aku... 
dan kali ini aku nak memohan sejuta kemaafan kpd sesapa yang pernah terasa hati dengan aku... maafkan lah aku yang serba kekurangan ni...mohon tegur kalo aku ade buat kesilapan.. aku pon maafkan salah silap sesapa yang ade buat silap gan aku..  saling memaafkan tu baik kannnn..
mohon di maafkan :')

HAPPY BIRTHDAY EMAK

Image
4 september
dear mother,

i love you from deep inside of my heart,you the only one that i need when bad,good,happy or sad things happen.may you have a health,happy and blessing life.
please bless me in everything i do.. you the Number One for me.

your daughter ;

syuhairah

rasa diri tak penting :(

Image
hmm tu la yang aku rasa sekarang..entah aku rasa JAUH... tak tahu nak explain tapi rasa mcm dah tak di perlu kan.. hmm sedih...siyes sedih.. tapi tah maybe mainan hati aku je.. aku sebenarnya takut... bukan ape.. sepanjang pengalaman aku yang dulu-dulu... before jadi sampi yang buruk,,, aku akan mimpi dulu perkara tu... sebagai contoh...sebelum si Didiey curang..aku dah mimpi dlu.. sebelom clash gn wady aku dah mimpi....
hmm semalam aku mimpi Syed curang.. percaya mimpi???? mesti lah TIDAK.. tapi.. rasa serik tu buat aku takut.. tambah dua tiga hari ni dia busy..mula la aku pikir bebukan... hmmm nampak tak permainan syaitan kat situ?? sumpah aku takut nak hadapi PEDIH hati ni lagi sekali.. tak larat weh..pedih nya buat rasa payau!
tadi pulak tah mana idea ku nak kaco dia... saja komplot gan Amin.. tipu aku kat Ipoh.. tataw aku motif.. aku bosan.. sensorang kat rumah.. SORANG-SORANG faham sensorang???? dengan tv tadek..peti ais tadek..hahha ape kena mengena gan peti ais?? hmmm sebenar…

korang.. tengok | Tuan Punya Blog | now!

Image
hahahhahaha siyes lawak.. beso kan.. bukan ape kalo sue jd shrink to fit jd kecik sgt.. tak puas tgk...hahah btw nak bagi tahu.. im wearing HIJAB right now :) syukur... "kadang-kadang benda wajib memang bersifat terpaksa" haaa pastu sue nak cite.. sue ade PET sekarang.. seekor ikan laga.. WAWAN nama nya...pemberian si kekasih hati... thanks sayang.. bu jaga elok2 ikan tu keh... weeee p/s- thanks to syed.. loveyoubaby.

lama nya tak update blog ni haaa :)

Image
hai korang.. ish ish ish lama dah sue tak menyinggah kat blog ni ha.. hehe bukan ape.. tade masa dan takde internet.. memanjang je online kat fon.. mmg jarang online kat lappy...

rasa-rasa nya masih belum lambat sue nak wish SELAMAT HARI RAYA kan..heheh btw.. selamat hari raya sue ucapkan kat korang sume.. harap raya ni lebih bermakna buat korang sume :)

maaf sume salah silap ye :)

banyak benda yang nak di update..tapi da lupe..hahah yang terbaru sekali sue nak bagi taw.. sue dah dapat lesen kete.. yeayy yeayyy.. haha walaupon ade gagal..hihi tak salah try lagi kan? see?? skg sue da ade lesen.. sapa baik?? meh kasi sue kete yeee :*

haha siyes laa sue lupa nak gitaw ape... hihi hurmmm just nak bagi tahu kehidupan sue semakin baik :) terima kasih kepada sesapa yang berkenaan.. menceriakan hidup sue ni... family...kawan...dan kekasih hati :)

tentang study.. ermm sedikit down.. tp masih boleh diperbaiki... mungkin balasan tuhan ats dosa2 sue ke.. mana kita nak tahu kan...

hihih ape2 pun…