Posts

Showing posts from July, 2012

BAHARU

Image
lupa kan sengketa..lupa kan segala..ampunkan dosa mereka..mula bersama harapan baru...kejayaan baru
moga berjaya ..

buat mereka...

Image
assalamualaikum...

ayah... sue tau sejak dua menjak ni sue salu meyakitkan hati ayah..buat ayah risau...maafkan sue..sue tade niat cuma kadang-kadang sue melawan.. maafkan sue...

ayah..sue mohon maaf sepanjang cuti sem dulu..sue banyak menyusahkan ayah..maafkan sue salu susahkan hati ayah.. tapi ayah jangan risau ya.. anak ayah ni dah besar...sue tahu jaga diri.. mana elok mana xelok... insya'Allah sue boleh bezakan :)

mak....maaf jugak kalo sepanjang cuti sem sue tak tolong mak... maaf ya mak...sue susahkan mak jugak... sue mintak maaf.. ...sue tolong ala kadar je.. maaf.. sue xdpt jadi anak yang sempurna..tapi.. sue cuba utuk ikot semua.. sue harap sue boleh bahagiakan hati mak dgn ayah dengan pelajaran :)

buat abg akak adik .. maafkan sue.. sue banyak susah kan korg... mintak halal segala nya.. maaf semua nya... doakan sue berjaya :)

ily - family

new semester =)

Image
Weee... alhamdulilah.. aku dah berjaya tamat practical dengan jayanya.. walaupun aku dok melepak je kat opis tu sebenarnya... hihihi mcm-mcm jenis org yang aku jumpa masa aku practical ni..ade yg oke..ade yang berpura-pura okey... tapi biasalah tu semua adat dunia soo aku rilek and chill saja.. selagi x ganggu hidup aku.. its okey :)
sebenarnya banyak sgt kisah yang terjadi sepanjang aku cuti sem ni.. tapi di sebab kan aku tade internet kat umah so tadek lah aku cite kt blog somel aku ni... kisah keluarga,kawan,cinta....mcm-mcm kisah yg terjadi.. tapi semua tu aku jd kan kenangan je kat hati aku..biar la ape pon...semua tu dah lepas.. malas nak cite dah.. biar lah jd kenangan aku dan mereka..
sekarang aku pn dah msk tahun akhir... aku doa sgt supaya aku dpt result yg lebih baik.. sem baru nk mula jd aku harap aku dapat manage hidup aku...dgn lebih baik...dan aku jd lebih rajin... tahun akhir kot sgt tough subject nya.. dgn project lagi... harap aku dapt buat.. aku harap jgk aku dapat…