Posts

Showing posts from May, 2012

tarikh couple ..??

Image
Ini lah pertama kali aku kapel tp tadek tarikh.. sweet giler la konon nyer.. aku ta taw cmne leh TER becinta gn si mamat ni..entah semua nya tade di rancang.. kami kwn ja... biasa2 ala2 teman tp mesra.. tapi tipu la kan tem rapat tu aku tak suke dia..hahha malu malu malu..
yang aku tahu...aku rapat dgn dia sebelom pg teluk batik..then balik teluk batik terus jd cm ade somting... malu malu malu...thank time kat teluk batik tu awk kasi KINDER BUENO kt saya.. hihi sy makan 1 je yg lebih tu,, Zye..Adi and shuk yg bantai..hoho
sekarang tah mcm mana kami TER jadi bf/gf.. hahha bila aku igt cm nok haram je... tibe2 kapel je tadek kata ape pon..maklum la dua-dua pemalu.. maybe sbb kita ade kisah yg hampir sama...tapi saya tak lah seteruk awak... heheh xmkn setahun..hohoho.. mungkin ini yg di kata kan takdir =)
lawak lah..first date teros dtg umah siap tido lg tu..huhuh awk comel..sian awk kan saya buat awk mangsa... ejek2 awk..pastu xpujuk..hehe tp awk nk taw tak??......saya sayang awak..
a…
Image
dunia ini makin menakutkan... aku mohon petunjuk Mu ya Allah

ade peluang guna kan =D

Image
heheheh ... nk taw peluang ape?? peluang post kat blog aku ni ha..hihihi ye lah dok kat opis ni siyes bosan..so aku guna kan peluang ni untuk post mcm2..heheh nanti abeh practical ni mane dtg aku nk post lak kan...seminggu ja lagi aku dah nk abeh practical ni..then aku kembali bergelumang dn assgment.. fuhhh... harap2 otak aku tak tepu lagi :)..

btw sejak dua menjak ni aku happy syukur tuhan beri aku bahagia.. betol kata org,, tak rugi kalo kita bersabar :)
with love,
sue

kes penderaan kanak-kanak..

Image
walaupon aku ni nmpk rock ganas tade perasaan tp aku tade la sekejam ni..aku suke budak2 sayang budak2....nape buat budak2 cm gitu?? tak kesian ke??? sian budak tu kna pukul sepak... ape salah dia?? kalo iya pon ko marah jgn la lepas kan kt budak kecik cm tu.. sedih taw tak tgk dia lemah cm tu... 
hmm sepupu aku kata pompn yg dera budak ni meroyan?? kalo iya pon meroyan kan..asal si perakam tu BODOH sangat??? bengap tahap ape aku tak tahu la.. selamba dia rakam and biar budak tu kna pukul?? mane sifat perkemanusiaan ko ha?? kejam taw tak... kalo ko tanak beby tu,,, jgn buat cm gitu,,bagi pada yg nk!! 
ni link pada yg mana belom tengok video tu : http://melayukini.net/2012/05/video-pengasuh-ira-si-jahanam-memukul-bayi-kejam/

p/s - aku ade dapat brodcast yg mengata kan perempuan tu kurang siuman dan yg si perakam tu dah cuba halang tp kena belasah...sbb tu dia rakam senyap2 n anta bukti tu kat polis.. betul ke tidak.. entah lah..aku cuma doakan yg terbaik untuk budak tu =)


with love,
sue



2 hari 1 malam =)

Image
dating paling lama dlm sejarah hidop aku.. 
tengs syed..dtg ambek saya kat seremban..pastu g sunway tunggu geng-geng blackberry kita..pastu sesat nk g sungai buluh :)....pastu lepak tgk bola.... lepak dataran shah alam.. tdo dalam kete..antar saya balik tg malim.. tgk beby akk saya... jumpa BFF saya..blanje dia makan...g mandi sg dgn saya... lepak tasik dgn saya.. thanks =)
 kacak lah awk *sambil tgk langit tgn didada*
dayah org seni kan awk!
muke saya besau!
suke suke suke :) 
syok kan dpt hangout sama-sama... hehehe thanks sbb belikan barang-barang dapor umah saya.. bagi saya ipod,headset..KINDER BUENO...and macam-macam lg snek kegemaran saya.... iloveyou <3
 ADMIN GBBM  roy-malan-mr.B-aku 
peaceeeee
menunggu roy n de geng
 artis gituuuuu 
pic kesukaan!!
 heheh pakcik aiskrim menyibuk
suke gler pic ni!! 

tak lupa pada gengblackberry malaysia.. korang mmg best.. sayang korang walaupon ade salah faham sikit dlm pengurusan it okey kami boleh jgk teruskan aktiviti ke-2 ni..len kali …

pergolakan dalaman....

Image
gengblackberry malaysia..siyes aku syg semua yg ade dlm grup tu lagi2 area KL..sumpah aku syg....tp tah mcm mana ade salah faham sikit dah nk berpecah belah bagai...sumpah aku rasa kesal sbb bnda ni tak bincang..just leave mcm gitu je.. pengasas nya pon blah cm gitu je..sepatut nya.... bawak lah berbincang benda boleh setel..masing-masing ikot ego..last-last tinggal la aku..roy malan mrb... admin grup tu...

ben...nape tinggal kitorg...jgn la ego....benda bleh bincang kan..syg je weh.. grup kita ni makin nak berkembang..tibe2 ko blah... sedih kot...
ni tibe2 plak si shuk pn nk blah,,, sedih taw!! shuk..zye...adi... budak2 neo..sue sedih la korg tinggal sue... nanti cmne nk jumpa.... nk hangout... 
sebak plak aty aku bila shuk kata nk leave ats alasan copyright baju tu.. alahai..benda kecik je..kita bukan nya ade daftar dgn pjbt pendaftran ke hape ke...bleh setel cm gitu je sepatut nya..tapi.. lain plak jadi nya.. ego bukan main besar masing-masing...copyright tu kalo kita ade daftar b…