Posts

Showing posts from February, 2012

memaafkan dan pohan di maafkan.

Salam... Hey kawan...

Tadi aku dah menyelidik dari mula dan hujung hubungan kita...
Alhamdulilah..aku temui jawapan...

Ya.. Perhubungan kita satu kesilapan.. Tak kena masa dan ketika.. Kematangan belum menjelma...kesabaran hilang tah kemana.. kasih sayang tengelam ikut arus masa...keegoaan bertahta..

Sumpah sejujurnya kau mmg org yang benar-benar aku syg.. Tapi jodoh bukan tertulis untuk kita...aku pasrah dan redha...hujung hubungan kita penoh dgn rasa benci dan dendam...

Banyak kesalahfahaman antara kita..mmg satu kesilapan bila masing-masing memikirkan keegoaan masing-masing..

Sekarang.. Aku nk mintak maaf dan aku juga telah memaafkan...

Moga sihat dan bahagia hendak Nya...

Salam. :)

geng blackberry malaysia =)

Image
haha..ni ade cite lawak ni...tanpa ku sangka-sangka..
aku di OFFER jadi ADMIN gengblackberry malaysia..sumpah lawak..
sebab......
bb aku ni pon bb free..hahah semua ni bermula bila aku join geng SANTAI dlm bb group...haha tanpa di sangka-sangka pasti bertubi-tubi dtg request utk join group yg lain.. tibe2 dtg lah gengblackberry malaysia ni..aku join je la..chat cm bese..hahah then roy... salah sowg admin GBBM offer aku..aku pon on je laa..setelah 360x berguling-guling gelak..
banyk jugak activity group ni... yg terbaru dowg g BROGA .. sayang kowt aku tak dpt ikot sbb akk aku ipar aku bersalin... hehe comey kowt..putih tembam...eii geram.!! beby gurl...



beby ni di beri nama Chenta Elyana Sofea *taktaw lah betol ke tak ejaannya.. congrate buat abg aku...jadi ayah yg baik ya :) then hujung bulan 3 ni GBBM g teluk batik.. hihi tu maybe kot aku join...
insyaallah..
kpd semua penguna BB mahupun bukan.. like la page kami ni ya... http://www.facebook.com/Gengblackberrymalaysia  ...
baru je page ni h…

kenapa mengapa dan bagaimana..??

Image
serius aku tak faham dgn apa yg terjadi sekarang..aku masih tercari-cari punca nya..salah kah aku?? tp setahu aku last kita kontek oke je... siap wish kebahagiaan masing-masing...
aku tak fham wehh sumpah aku tak fhm kenpa ni jadi.. aku blur-blur...ape aku buat?? lepas je sem3 abes..aku start LI.. langsung aku tak pikir sal kau..tp aku pelik kenapa ya tibe2 je semua ni jadi..last kita kontek oke je kot.. tak fhm aku..
tapi takpe so..skg aku dah nmpak n tahu kau membenci aku kan... jadi aku pon berhak nak benci kau...
jgn salah faham aku baru je benci kau start semalam... sebelom ni tak pon...tp bila kenang kan ape kau buat
YA,AKU BERHAK UNTUK BENCI KAU.
org kata benci dulu,syg kemudian.. tapi kita syg dulu dan benci... fine takpe.. aku oke je...
tapi aku agak sedih lah dgn ape yg jadi ni..sbb aku tak tahu apa punca nya.. kalo ko baik hati bg taw ah..tp aku tau sampai aku mati pon kau akan senyap.. takpe..
kalo semua ni berpunca dari aku.. aku mintak maaf.. tapi sekurang-kurang nya bagi tahu l…

Asal eh kau..??

Sumpah weh kau sgt pelik.. Asal masalah kau nak remove-remove bagai?? Asal ha??

Ubah lah weh cara kau..kau tu dah makin besar tapi makin somethings lak pagai kau skg..

Bukan aku nk busy body. Tp sbagai kwn kau aku sedih tgk perubahan kau yg agak menduka cita kan...

Takpe kau nk kurang kan kwn dlm FB takpe tade hal.. Nk remove sapa-sapa yg tak kenal mmg takde hal la weh.

Tapi sampai aku kau remove.kau tak knal aku ke??tak kwn aku?? Heyy.. Yg lepas tu lepas laa..

Kau tak yah risau lah.. Aku dah lupa kan semua nya. Aku anggap kau kawan beb. Kwn kena remove kwn ke???

Sumpah weh aku terasa dgn ape kau buat.. Aku taw FB kau hak kau. Tapi sedih kowt kwn buat cmni..

Aku terpikir2 apa salah aku kat kau. Apa lagi weh..??kalo kau rasa aku ni kawan kau lagi.. Kau balas la weh ape aku tnye ni.. Asal kau remove aku.?? Sedih siot. Kau tak abes2 buat aku sedih. Aku dah lupa ah semua tu.. Ni kau tbe3 meremove aku lak.. Ades...

K lah weh kalo aku ade salah. Maap kan lah aku. Salam..