Posts

Showing posts from January, 2012

BFF ALAM MAYA..

Image
HAHAHA..
saja je tulis pasal ni ha.. nak taw sapa bff alam maya aku??
NABILAH AWATIFF
thanx menjadi bbf alam maya sue ya..
.hahahahah ^.^

one step closer ....

Image
kau semakin lupa... kau semakin jauh...
-__________-

takpe.... aku semakin kuat...
good bye myGELANG 4FLAT.. thanks for the memories that you give me...


for the last time.. i'll miss & like you 
just take care.. hope you will happy forever..
# tiada lagi pengakuan berani mati dari sy.... bye awk.

ujian atau balasan..?

Kadang-kadang Tuhan bukan bagi kita dugaan...tapi dia bagi kita balasan utk perbuatan masa lalu kita...pernah tak kita terfikir dosa kita yg lalu..??

Jadi jangan lah mengeluh jika kita di timpa sesuatu musibah atau kekecewaan..mungkin itu ujian dari nya atau juga mungkin balasan dari nya utk kita...

Dulu aku sering MELUKAKAN... Sekarang aku baru sekali DILUKAKAN.. Tapi ya allah..pedih yg amat..

Masalah dtg bertimpa-timpa tp mcm aku ckp tu mungkin ujian tuhan kat aku tp mungkin juga balasan Dia kat aku...

Takpe aku redha... Sebagai hamba nya aku terima dgn hati yg terbuka...

Sekarang.....

Mungkin aku di takdir kan utk mencintai..tapi tidak dicintai..

Tapi takpe aku yakin aku sesuatu yg baik akan berlaku..semua ada hikmah..suke mmg suke tp nk buat cm ne cinta ku bertepuk sebelah tangan... Cewahhh...haha .sekarang aku nk fokus kat blajar...utk keluarga aku dan diri aku sendiri :)

Aku hanya perlu bersabar sbb aku yakin org yg sabar ni akan dpt yg terbaik... :)

can i..??

Image
“If I tell you I love you, can I keep you forever?” - Casper

dup dap dup dap ...

Image
wahhhh serius seram!!!!
td tibe2 si iman bls kat post aku yg 5 days ago! aku bls aik je...   dy bls yg bb dy dah mau guna...tak lama..aku tgk balik..wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... ex dy coment kat situ!!
bedebar aku siotttt..ex dy ckp untung lah... iman bls hehe then ex dy kata mampu gelak je??? aku bls..err sori gngu..hahha seram woo... teros aku call si iman... err
iman kata 2 3 hari ni mmg ex dy tu pelik cket.. rajin call ...
emm i smell somethings freak here...

jadi teros rasa nk alt+ctrl+del perasaan aku yg suke kat si iman ni...sumpah wallahi aku takot sangat untuk rasa kecewa utk kali ke 2.. mmg aku tade ape-ape dgn dy..tapi semua tahu kan SAYA SUKE AWK.. even mak sy pon tahu.. err....  malam ni rasa cm teringat semua kekecewan plak n dpt rasa mcm akan berulang...fuhhhhhhhhhhh.. aku kena siap sedia ni...!!! kuat taw syuhairah..!!
='(

ketawa berdekah-dekah..

Image
hahhaa.. sangat lucu..lucu giler aku membaca blog kawan aku... hahah aku tahu benda tu.. sbb tu kot aku tak jadi g melaka hari tu..
 TUHAN tanak bg aku tengok...
its okeh jieha..aku okeh..aku tak kan meraung lahhh.. aku senyum sambil guling2 kalo jadi depan mata aku...sebab aku 100% okeh sekarang no need to worry dear friend..
I ONLY THE PAST  ^^
hahah sayang kowg semua kawan-kawan ku <3 <3
muahhhhmuahhh muahhh

deep inside of my heart...

Dear  N I ,

I really miss you...

Salam...

ada jodoh ada lah.. takde jodoh nak buat macam mana..

Image