Posts

Showing posts from December, 2011

senyum sahaja ya syuhairah...

Orang tak tahu apa rasa hati aku melihat kebahagian kamu...orang kata saya kuat..ya saya kuat utk melihat kebahagian kamu tapi tak kuat utk melihat kebahagian sendiri....

Takpe lah... Aku redha..

Terima kasih utk segala2nya...alhamdulilah bnyk perubahan yg baik terjadi kat diri aku selepas hilang nya kamu...


Semoga kamu lebih bahagia....

Salam.

meet mr Naim iman...

Image
sapa dia???
dia adalah satu-satu nya orang yg pernah aku suka..pelik kan?? abes boifren2 aku dulu aku tak suka ke??suke jugak tapi kisah si iman lain sgt..dia berjaya buat aku tergila-gila kat dia! mcm haremmm kan..
hahah padahal kami bukan ada apa-apa pon..tapi aku suka dia...serious wwehh..aku pon tak tahu kenapa...
macam mana aku kenal dia??
selepas hampir sebulan aku break dengan wady...kawan aku pg pass no aku kat si iman...time tu raya haji..time aku ngah caj phone ade msg msk..haha aku dah agak dah time tu..sbb kwn aku ada cite..
then aku pon lyn je lah...haha..kami kwn2 gitu2 je lahh..pastu time esk nya aku nk balik melaka kami pon jumpa.. malam pas dayah abeh keje...kami g makan..aku terguda tgk dia gelak...sgt memikat hati gituuu... esok nya dia bwk membe dy merangkap dak kelas aku tu ke ktm tg malim..kami balik sama..awak,muka awk sgt sweet taw tak... heheh..
then sampai melaka aku dok msg-msg gn dia..bersuper saver dgn dia..kami tak de ape2 pon tapi aku suka dia..tu yg pasti... s…

my practical =D

Image
hahaha..tak sangka...dah berlalu 4 sem aku belajar..sekarang aku tgah buat practical aku...dah 3 hari dah aku praktical...
alhamdulilah..berjalan lancar.... tp macam biasa lah kan aku elektrik..mmg tade pompuan lah..semua abang-abang je... aku keje bahagian maintenance...ofis..hahha lawak kan aku jadi s/u kat bos aku..chargeman tu...muda lagi! 26 tahun tak kwen lg..and he is the one of the youngest chargemen in malaysia!! bangga aku... hahah tapi slek ahh..dy non muslim.. hahhaha...dy org singh..hahah
aku keje berjalan2 kat mall ni ha...hahaa..keje yg enjoy,, ikot abang2 technician ni ha buat keje..tak pon buat laporan utk maintenance department..aku nak buat keje handman??harammmmm depa nk kasi..nk cat dinding pon beria2 bagi aku sarung tangan..tkot aku kotor..takot cedera..hahah..tapi baru bape hari kot..tak brani nk suruh-suruh.. kang dah seminggu dua..mampus aku ..hahah...
yang lawak time 2nd day aku praktikal..ade ke patot aku kne msk pertandingan karoke..malu sial...aku wakil maint…

jangan di nanti pada yang tak sudi....

Image
SERIOUSLY..itu yang aku rasa  sekarang..
bertepuk sebelah tak kan berbunyi,,sampai mati pon tak kan bunyi...
aku selalu dengar lagu OST OMBAK RINDU..sbb aku sentiasa berharap macam lirik tu...tapi aku sedar..
"hidup tak semudah lirik lagu"

kenduri kahwin abang naim iman =)

Image
(^.^)
hyee..aku nak cerita sal kenduri kawen abg si Iman ni ha....
kenduri ni berlangsung pada 10/12/11.. aku datang dgn kawan baik aku.. Dayah.. thanks ya dayah sbb sanggup tuka shif semata-mata nk bwk aku g kenduri si Iman ni...terima kasih sangat-sangat =D
hahhha..sumpah lawak..aku sesat.. ya ya ya salah aku...confident je ckp kat dayah..DEPAN lagi....DEPAN lagi....haha sory ya dayah...jauh kowt sesat nya,, sampai ke pekan sungkai..hahha
akhirnya si Iman yg jemput kami dkt simpang masuk kg dia tu... hehehhe smart lah awk bwk kete..hehehe..terguda i!hehe
sampai-sampai ja..terus aku salam mak dia..bagi hadiah,,heheh malu je bagi hadiah kawin kuih..hahha..redo je lah wehh...
pastu makan n terus lepak kat tempat lain..ramai org tak dpat nk lepak lama2 kat meja makan...heheh aku tunggu pengantin..heheh sumpah sgt sweeeeeet.. sama padan sama cantik....yg lawak tibe-tibe aku jd join rombongan  pgntin tu...lawak-lawak...
pas dpt tgk pengantin aku pon snap lah beberapa gambar aku gn iman ...pastu …

awak,saya rindu awak.

Maaf ya sbb saya rindu awak.
And sori jugak tak dpt-dpt nk update gambar kita tu.. Saya tak on lagi lappy saya..online kat fon ja...

bukan saya tanak call or msg awk.. Tapi naik malu dah asik saya ja yg call..cm terhegeh-hegeh plak kan...

Ni ada satu pengakuan brani mati lagi ni....

Saya suka kan awk... sampai lah satu hari nanti..awk atau saya dah bersama orang lain...tapi yang pasti saya suka kat awak....kenapa saya suka kat awk?? Entah..saya pon tak tahu..nk buat cmne dah saya suke... Heeee :D

"Bila saya call or text awk...itu sebab saya rindu awk,,tapi bila saya dah tak text or call awk... Bukan saya tak rindu awk dah... Tapi saya nk tunggu awk rindu saya pulak"

Hehe sori jiwangssss ...

Kbai .. :D

kalau lah awak tahu...

Akhirnya tak dpt juga nk mandi sungai sama-sama,lepak tasik sama-sama..
Tapi its okey saya faham kenapa :)

Lepas ni masing-masing dah busy kan..sibuk nak praktikal..saya ke seremban..awak ke kL..
Jaga lah diri awak baik-baik ya..kalau masih ingat saya time tu..contek lah ye..tu pon kalau awk ingat la yerr..

Walaupon tak dpt g mandi sungai gan awk,lepak tasik gan awak.saya rasa suke sangat sbb cukup lah time cuti ni kita ada jumpa 2 kali.. Walaupon dlm keadaan TIBA-TIBA.. 1st tibe-tibe dtg karoke kat rumah saya and 2nd kenduri abg awak..

Okey lah tu kan. Dapat jugak saya tgk muke awak gelak.tak yah imagine dah.. Haha saya taw pasni mesti awak kutuk-kutuk saya punya kan?

Lantak laaaaaa... Sebab kadang-kadang ade benda yang perlu kita bagi tahu and ada benda kita perlu snyap kan..yg snyap tu biar lah saya senyap kan....

ok babai...

saya suke hati :)

Setelah seminggu tak text,beberapa hari tak dgar suara..
Tadi dpt gak aku jumpa si iman utk kali ke-4 kot? Hehe. Hahaha #poyojekannn

Takde ape pn saja je nk post ni sbb hati tgah suke even demam ;)

*nanti aku post cerita ya sal kenduri si abg iman ni..
Sori tak sihat.Ape2 pon love u all weewiittt..

Bubye :)

i just waiting :D

If He wanted to be with you, He would.
If He wanted to text you, He would.
If He wanted to call you, He would.
If He wanted to talk to you, He would.
If He wanted to meet you, He would.

#awaksenyapsayasenyap :'(
#awakbisingsayabising :')

Sumber:fesbuk&ditokoktambaholehsyuhairah.

tak rugi kita lakukan perubahan :')

Weeee.. Betul kata awak... Seronok dengar kisah abg n akak ipar awak...SWEET SANGAT!!

Apa yang awak nasihat tadi sgt-sgt memberi kesan...saya akan igat sume nasihat khidmat masyarakat awk tuu..

"Tuhan pisahkan kita dengan seseorang sebab Dia akan temu kan insan yang lebih baik utk kita"

Mmg tak rugi laku kan perubahan... :)

I WILL CHANGE TO bE A BETTER SYUHAIRAH. =)

it only sometimes...

I only miss you sometime..

Like when I wake up,before I go to sleep,and when I hear certain song.eat certain food,watch certain movie,or standing on certain place...

But....

Yeahhh it only sometimes...??

#sumberFesbuk

my karma..

Hurt again,again,again and again.

Kecewa??

That's what we call karma syuhairah...

" What goes around come around "

Just belive eveythings happen there must be a reason =)


#petama kali post guna henpon.. Tak reti nk letak gambar.. (~.~)