Posts

Showing posts from November, 2011

dah delete =)

Image
hai Encik Naim Iman...
saya dah delete =) betol kata awak.. 
delete tu bagus utk org seterusnya =)

jatuh cinta lagi..lagi lagi ku jatuh cintaaa....

Image

true story ^^

Image
ali :: aku dengar cerita dia dah tolak cinta kau and tanak terima kau balik??
abu :: yup....
ali :: kenapa kau  dah tak nampak sedih??
abu :: kenapa aku nak sedih lagi??aku cuma kehilangan orang yang aku sayang n betul-betul aku cinta...tapi dia kehilangan orang yg betul-betul  sayang n cinta kan dia...
hargai lah apa yang ada....

** copy from fesbuk**

i has been delete ='(

Image
seriously...terasa  tiada lagi komen-komen daku.. waaaaa ~~ nk nges.... ='(

you is you me is me ~~

Image
i admit it feel hard..

berakhir nya sem 3 =)

Image
okay.... sem ni sem yang sangat-sangar-sangat-sangat sukar bagi aku.. banyak masalah yg aku hadapi dari mula sem sampai lah hujung sem... satu persatu masalah timbul sampai aku hampir kata 
okay im give up
apa-apa pon aku amat bersyukur aku berjaya jugak harungi sem 3 ni... pelajaran nya pon tough jugak lah..tp sem ni calculation kurang.. jadi pening pale aku dok baca ja..maklum lahh dak elektrik kan...berpinar lah mata kalau tgk huruf. huhu
sekarang tinggal satu je lagi paper..esok last paper..then jumaat aku pon balik lah ke kg halaman aku.. tanjung malim...huhuh...sangat-sangat tak sabar..!
haduiii..aku nk luah kan rasa kecewa aku dgn paper math aku..perghh aku rasa salah semua?? aishhh hati aku tak tenang.. yg control plak dah sah-sah block diagram aku salah...hussssh!
aku just mampu tawakal je sekarang...usaha aku dah buat.. aku berserah =)
esok paper last..electronic circuit...wish me luck ya...
then 12/12/11 result keluar..

sem depan aku praktikal plak dah... kat seremban...
jadi warga se…

trying is the best part..

Image
i just keep trying because i know.. i just need a TIME..
sebenarnya sangat sakit bila kita cuba sakiti orang lain..
cuba lah macam mana cara sekali pon 
kita takkan dapat tipu diri kita sendiri...
" sayakuatsebabsayaminumsusuHLrendahlemak "

hmm... i miss you.. ='(

Image
i hate that i miss you...
=(

thanks utk coklat ni yaaa,... =)

Image
heheh sory lambat post....ni ha aku nk cerita.. pasal Late befday aku.. hihiih aku dapat hadiah dr Wan Syah  hohooh dia senior aku dulu...
hehehhe thanks ya en "hensem"
dia bagi aku coklet bear2..cumel n sedap... siap pos laju tuuuu..hahhaha thanks ya.. sok befday ko aku kasi hadiah jugak...aku bg by hand gitu.. kan aku nk jd warga Seremban tak lama lagi..
ni lah hadiah nya.....






 TERIMA KASIH DAUN KELADI ^^

conclusion nya.....??

Image
awk belom boleh lupa dia..... saya???....saya pon belom lupa dia....tapi saya tetap cuba.... terus cuba...saya nk ucap kan tersangat lah terima kasih..sebab lepas awk dtg saya dapat lupa kan dia sikit demi sikit... thanks ya En Naim Iman.... 
ni ade pengakuan ikhlas dari saya ni... hehehesaya suka awak.... pasni jgn nak ejek-ejek saya taw..!! kalo gayut jgn nk ulang-ulang ape yg saya tulis ni taw!!

"suka tak bermakna syg n cinta 
tapi
dari suka lah lahir rasa syg n cinta"
saja sy letak pic ni... hohoho marah tak???
lalalala...marah laaa  =D


"saya rindu awk..rindu yg teramat sangat".. hahahha awk pon saya boleh ejek taw..!!!
arghhhhh..!!! saya malu... saya dapat byg muke awk skg tengah gelak-gelak.. kalo dpn saya mmg saya hempok awk... kalo awk ejek-ejek saya..saya gigit gelang awk bg putus.. hohoh....
kesimpulan nya disini... 
awk masih syg ex-gf awk..saya pon masih syg ex-bf saya...tp nasib kita sama... "tade efek pon dowg tu"
bak kata awk..belom sedia... n kalau ad…

aku bahagia..

Image
syukur....
ya..sekarang aku bahagia..walau tak sebahagia dulu..tapi aku tengah membina kebahagiaan yang baru yang aku harap lebih bermakna... 
aku makin kuat n makin tabah n makin berisi.hahaha.. 
congrate syuhairah..kau berjaya lepasi dugaan ni.. 
" DO YOUR BEST AND ALLAH DO THE REST " 

exam final...

Image
seram meyhhhh..final dah hampir..bukan hampir dah..dekat sgt dah..final kali ni aku ade 4 paper.. math,basic control,instrumentation and electronic circuit..... semua subject tough...aku harap aku dapat buat dengan jaya nya..bagi sesiapa yg kenal @ tak kenal aku..harap korang doa kan lah aku semoga aku tenang n dapat jawab bila final sok... hahha yg paling best kali ni tade gap wooo.. hari rabu ni aku paper math,then esok nya paper control...perghh jammm... mgu dpn nya pn sama.. rabu instrument,esok nya khamis paper electronic circuit...harap2 aku dapat jawab... aku habis 24 hb 11.. aku maybe balik 25 hb 11 kot... heee heee heee tak sabar nk balik Tg malim..... hehehe  <3 <3
ape-ape pon wish me luck..!! n aku ucap kan goodluck jugak buat semua membe-membe aku yg bakal amek final tak kira lah kat mana korang study.. poli ke U ke..kym keeeee...haha
goodluck buddy ^^

i miss you..

Image
sumpah wehh..aku rindu kau sangat2..sangat yang teramat..tuhan je tahu bertapa rindu nya aku kat kau... tapi seperti yang aku janji kan...aku tak mahu mengangu kau lagi.... macam aku kata snyap aku bermakna aku mahu kau yang datang balik... tapi aku tengok cam tade harapan je...hahaha bodo kan aku??.. mulut kata BERHENTI BERHARAP hati kata..plez come to me baby... ! 
sudah lah syuhairah cari lah kebahagiaan kau sendiri...dia bahagia je tu...kau je feeling lebih... sudah-sudah lah... 
ingat kata kawan-kawan kau..
aku :: aku rindu dia lah... kwn :: dia rindu kau ke?? aku :: dia buat ape ya skg?? kwn :: dia ade pikir pasal kau ke?? aku :: aku teringin nk jumpa dia lah... kwn :: kau agak dia nak ke jumpa kau??
ermm... TRUE..
 poor syuhairah (~.~)
NOW!!!


cipta lah kebahagiaan kau wahai syuhairah dengan kejayaan yang cemerlang...ape pon yg aku buat semua nya untuk family aku.. aku nk mereka tahu aku BOLEH =)
p/s : thanks naim iman.

saya suka iman ^^

Image
hahahaha..pengakuan berani mati aku.
sue giler!!

final exam =)

Image
goodluck ya syuhairah....awk boleh =)
" its for you mom and dad "
with love : sue

heheheheeh...

Image
hehehhe... bahagia rasa nya...  ^^

my changes...

Image
alhamdulilah...syukur pada tuhan yg mencipta dunia ni...syukur..aku masih berpeluang balik ke jalan Nya..bukan lah dulu aku jahat...tapi...aku jahil dulu...banyak yang aku tinggal kan...alhamdulilah..aku taw tuhan jarak kan aku dan dia sbb tuhan nak dekat kan aku pada Nya....aku akui mmg susah utk permulaan nya...tapi pelan2 kayuh..sikit2 aku ubah...moga tuhan berkati aku... 
with love : sue

kem JKE...

Image
holaaa....aku baru ja balik kem ni..waaaa sengal2 badan wokkkk...kem ni berlangsung kat ulu tiram...sangat lah jauhhhhh..4jam...penat sangat.. kat kem ni aku belajar pijak kaca,pijak bara,hahha pelik kan??cm blajar nk buat persembahan lak..huhuh....
kem ni best lah jugak..sbb tak ketat peraturan nya..longgar saja...aku tak tahu nk cita ape berkenaan kem ni sbb aku ngah saket skg..balik dr kem aku muntah-muntah,,,,cirit birit...makan ja muntah....
kat kem tu aku buat mcm2 yg aku tak sngka aku boleh buat...contoh nya...ala2 kem plkn tu yg berhalangan-halangan tu..huhu aku panjat tembok..panjat tali..huhu..best la jugak... kat cni aku share cket ja gmba sbb aku tak bnyk snap pic....kowg tgk lah kat fb ja ya,,,,

kaki pak tam

powerrr tak??? mind set tu pentinggg

serius tak sakit =)

hahaha best woo pijak kacaaa

gades elektrik...

kawan foever

dapat no 4.hahahah

10 minit..maksud??hahah cari kt fb..kui3

my besfren.. jieha with haiza <3