Posts

Showing posts from September, 2011

birthday princess... =P

Image
hahah dah 19 tahun dah aku hidop... thanks Allah give me such a beautiful life...
rasa nak sgt balik tg malim.. i miss my mother so much..... =(
ribuan terima kasih kpd yg wish befday aku ni...tak lupa pada yg beri aku hadiah...love u =)
aku harap kan aku berubah menjadi yg lebih baik....dapat bangga kan family aku...semoga aku terus bahagia n berjaya....
amin...

p/s-nak bunga =(

thanks sayang..

Image
weee...seronokkkk... kami mmg tak selalu jumpa..so..bila ade masa cm ni..aku sgt lah hepi...tp muke aku cool je kn..tak tunjuk pon hepi aku,tp hakikat..sgt lah aku hepi......mmg susah kami nak jumpa..even dok 1 melaka n sekangkang kera je jarak nyer..but i understand and can be patient...


dia kata aku gemok..tp dia lagi gemok kan..

gemuk comel kan =)

sejujurnya..mmg aku kecewa lah..sbb tak dpt hang out utk besday aku yg akan tibe bpe hari je lagi..and td pon kuar ala kadar je..just dok kedai mkn...sebenarnya aku nk ajak g pantai..lama dah tak mcm tu..tp.. takpe lah it okeh sayang..ape yg dia buat tadi pon aku sgt suke dan terharu.. =)

suke sgt..mmg aku nak beli beg sandang blakang..tp dia dah kasi so.. thanks bby

<3
ape2 pon thanks..aku sgt hargai..beg purple..sgt romentik bila duet tu di kumpul...syiling plak tu..serius aku terharu..tp tak taw nk tunjuk..sgt sweet.. =) tp sedih lah..dia lupa janji nk lukis pic aku..mcm dia buat kat adk dia..hurmmm tape...mcm aku ckp...aku fhm...


 just nak …

alhamdulillah...

Image
syukur..akhir nyer aku dapat jgk tempat praktikal....dekat seremban terminal one...aku tak kisah pon ape keje nyer,,yg penting aku dah dapat.... thanks utk kakak aku yg bersusah payah tolong aku dapat kan tempat Li ni thanks a lot sista =)

walaweyyy...

Image
lama tak nmpk muke dia..dari abeh spm...lama gile kami skype td...mcm2 cite timbul...huhu dari kisah dulu smpi kisah sekarang 
kisah anugerah kami...key chain monyet kami..gadoh kami..
rindu serindu rindu nyerrr...
tp masing2 dah ade CERITA masing-masing...

kami kawan =)


seram meyyhhh...

Image
aku pon tak tahu nak cakap ape ni..tp aku boring tu aku tulis somting ni..aishh...aku sgt risau ni...sal latihan industri (Li) aku ni,,,masih senyap je...dari melaka bawak ke kuantan n sekarang dah ke seremban dah resume aku...urmmm..sgt risau...tp aku still uat muke relax aku..tp hati aku?? tuhan je yg tahu...
ya Allah...semoga aku dapat yg kat seremban ni..  amin....

aku rindu...

Image
aku nak kau tahu bertapa rindu nya kau kat kau...


imysm

sumpah aku beron dgn ko..!!!

Image
cm ni la rupa aku tadi agak nyer..serius tension..!!
kenapa ko suke buat aku panazz gn ko??? geram la dowwhh..kalo tanak tolong ckp je ah...ko kelam sgt pehal...ko serabot kan aku tahu tak..sorry la weh...tak dapat nk praktikal kt tmpat ko..ayt ko tadi buat aku hangin taw tak..mmg aku blagak..so..??ko igt ko hebat ke??taw ah sume benda ko ade...tp jgn la buat pagai taik ko gn aku...menyampah aku..!! taw la ko mmg nk tolong tp cara ko tu...aihhhh... sory la tadi kuang ajar gn ko..aku tak penah berjanji ape2 dgn ko...and sori to say lah..mmg aku tak percaya dah kat ko...ko ni ayt gempak dowh.. hmmm k lah...sori lagi skali...we done ok...dulu punya cerita...

....WHO YOU THINK YOU ARE.....
bye kawan.....

tag yang di copy =)

Image
apakah nama blog anda dan mengapa anda pilih itu?

- miss sue story..huhu tah sbb aku nk jadi miss universe kot?hohoh nope la...saja je..name tu cm best jee ;)
apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakanya seperti tu?

-syuhairahyusof.blogspot.. urmm tah time aku buat nme tu je yg terlintas nk tulis...bia bapak aku glemer kot ?? =D
apakah methode dalam penulisan anda?

-hahah utuk luah perasaan..serius ni! blog ni diari alaf baru bagi aku..kat cni aku nk luah kan semua ...bukan ade owg nk marah pon kn?? huhuh
pernah terasa nak hapuskan blog?sebabnya?

- tak pernah pon..aku suka blog aku <3
pernah tak ahli keluarga membaca blog anda?dan apa kata mereka?

-errr pernah kot..abg aku..tak kata ape pon sbb kalo dia kutuk aku..aku boleh kutuk 200x ganda dgn modal blog awek dia..huhu
apa perasaan anda apabila orang lain mengata kan blog anda buruk,sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda cantek?

-lantak laaa...sbb tak penah ade org ckp buruk pon =)
bilakah anda mempu…

gunung ledang memori...

Image
huhuhu..semalam akhirnyer tercapai jugak impian aku nak mandi manda kat gunung ledang.. =)  thanks kawan.. <3

utk pengetahuan kowg sume...aku tak penah pg johor...so smlm dapat gak aku g johor...

ni pic time mandi manda kat ledang =)

tough tak aku??


deras siot air ni..sib bek aku berat..hhohohoh

syokkk <3

ahahah aku gangu pasangan becinta..hohoh

gangu lagi =P

fuhhhh....

konon2 berenang...

=)

pose hensem sume

mat ijoi .. KATAK hahha

time ni ngah lepak kat tanjung emas,muar... aku beli baju lengan 3 suku..kosong kale merah.. rm 10 je.. =)

sape paling sexy? budak kelas aku memang giler... ade ke mekap2 pakai lipbalm..then nk snap pic sexy.. hahhah haru biru dlm kete dgn kerenah mat ijoi..huhuh


wowowowow....thanks kawan2 aku yg sudi penoh kn impian aku nk g muar n mandi gunung ledang.... kowg mmg TERBAEK =D

hahahaha...

Image
malam tadi aku NGES..aghrrhhh..ilang HENSEM aku nges....huhuhuhuhu tapi takpe lah..puas gak LARI RUMAH..huhuhu 
crying can't solve the problem but it make me feel better 

my new feeling =D

Image
* takpe lah * it make me feel good
(^,^)

it always OK dear..

Image
ilysm.

hari raya dan mandi manda =)

Image
terbaek....

weekend yg syok..huhu hari ni aku pergi beraya dengan budak2 class aku..faiz,afzal,paan,awek paan,mekda,mazrul,izuwan,fareed,cha,and mat ijoi..hohoho..bapak lawak dowh..dowg bukan nk bagi tahu nk dtg ambek aku..tibe2 hon2 dpn umah..time tu aku bwu pas mandi..mmg kelam kabot lah aku...aku pakai baju...teros msk kete..mekap n pakai tudung dlm kete..huhu..sib bek AYU bak kata mazrul.hahahha

gmbor time perjalanan..


saja nk gedik2 =O

time ni lawak...kete megundur,,sbb nak snap pic punyer pasal ..hohohooh


rumah first :: mazrul

gila bapak..time tu perot lapar nak mampos..maklumla mane nk sarapan kn...sampai2 umah je...takot siak..garang betol muka bapak dia...seramm..tapi oke je pon ;)

family arul sediakan LONTONG n RENDANG...aku sebenarnya tak brapa gemar sgt lontong ni tapi sebab lapor..makan sajaaa..rendang mak arul buat..mmg terbaekk...

ni gambor2 kat umah arul...

sume lapor bagai nak giler..

ni anak buah arul ADAM..aku siap suap dia makan ...hehehe (ada harapan ) =P
bergaya dpn um…