Posts

Showing posts from July, 2011

that should be me =)

Image
aku suke sangat lirik lagu ni,lagu yg best...sangat mendalam bagi aku =)


ahhh sempottttt..aku tgk boifren aku ni senyum...terguda i!!
time shooting lagu ni rmbot die pendek..cumel..!!
That Should Be Me


Everybody's laughing in my mind
Rumors spreading 'bout this other guy
Do you do what you did when you
Did with me
Does he love you the way I can
Did you forget all the plans
That you made with me
'cause baby I didn't

That should be me
Holdin' your hand
That should be me
Makin' you laugh
That should be me
This is so sad
That should be me
That should be me
That should be me
Feelin' your kiss
That should be me
Buyin' you gifts
This is so wrong,
I can't go on,
Till you believe that
That should be me

That should be me
Yeah,
You said you needed a little time
For my mistakes
It's funny how you use that time
To have me replaced
But did you think that I wouldn't see you out at the movies
What you doin' to me
You're takin' him where we used to go
Now if you're tryin' …

tak sedap hati...

Image
ni la maslah aku sejak  2 3 hari ni..aku pon tak taw knpe..aku rasa sayu sangat..ntah sbb aku pon konpius di sbb kan tak sdp aty ni aku jadi pelik cket laaa....ade je yg tak kena..sensetip bagai nak rak..ade je benda tak kena..aku kena control rasa  ni..adoi tah la..hati aku sayu sgt..aku perlu sesorg utk aku cte..aku col kwn baik aku...siap buat super saver lagi tuuu *sebenar nyer nk tepon boifren* tapi dy tanak ckp.. ..emm ok balik cte aku kol mmbe aku ni...dy pon rasa bnda yg sama..kami sama2 rasa sayu..sayu yg amat sgt..sdeh..rasa mcm kosong je...sebenar nyer aku takot bila dy ckp dy pon rsa sayu sbb kalo ktowg rsa lain mcm msti somting nak jadi....aku takot nk hadapi bnda2 lain tu...then tbe2 mlm tu tgah syok aku gyt gn mmbe aku ni..ade owg kol aku ,,owg yg lama menyepi...erm aku pon agkt laa...aku ckp gn mmbe aku tu,,"dayah jap..ade owg kol aku"...then aku sembang la gn kwn aku yg tepon aku tu lak...aku cte ape aku rsa..nges2 aku cte...aku tak tahu aku rasa sayu je..ak…

i dont care..

Image
i dont care who you are where your from i dont care what you did as long as you love me

*know so well*



fall in love with this picture
*clown was not happy* pretend happy to make money


thanks for the great time ...

Image
i'll miss you...
i love you....

size L...??

Image
lebih kurang cm gini lah...tapi kale hitam and lengan nyer half..cantik sgt..memikat hati...!!




tapi amat lah aku sedih sbb tak muat..aku mintak s mula2..tapi size m ade lah kt display cloth tu..aku try lah..mak aihhh..ketat siot..tegang tangan aku....nak bengkok pon tak mau...
and dengan muke slamba brader jual tu cakap.. " M pon tak muat ni kan S,,ambek L je lah" terkedu aku....eh sejak bile aku pakai L ni??? aghhh aku sedih....tiade lagi S...huhuhuh ~.~

accepted... ^.^

Image
you accept who i am...i accept who you are...  =))
there no need to hope more cause i love who i am and who you are...

kau ingat aku suke kau?

Image
pehal hal ko buat kwan aku cm tu?ko igt ko bagos ke..mula aku tgk ko aku tak suke tapi kawan aku suka kn so aku tak kisah laa...tapi betol la kate org first inspiration slalu nyer btol...mmg wadefak la ko..sumpah aku bengang gn ko...




lantak lah ko tak suke aku sbb aku mmg tak suke ko....





 i dont care laa ..............!!





i dont want my dear friend hurt and crying again cos of you!





you such an evil dude...


p/s kadang aku pikir ko dgn dy mcm langit ngan bumi.kwn aku tu berhak dapat 200x ganda baik dari ko taw tak.
*  hate u so much  *

tunggu masa yg sesuai....i'll waiting for you .....

Image
sebenarnya ade sesuatu yg aku nak coret kan khas buat kamu tapi aku dah janji pada diri aku bila aku akan coret kan tentang pekara itu..aku sudah tetapkan tempoh nya...tapi aku hanya akan coret kan jika ape yg kau janji kan hanya sekadar janji....






time is running out........


kawan-kawan pegi kem =(

Image
aiyooo sian lah kau wahai syuhairah....dowg pegi kem...tu lah masok lg club tarian..dowg elok msk club kembara ko nak tarian...last nyer...HOME ALONE =3






hadoii mcm ni la aku 4 hari....dok ats tilam..guling2...kawan syok kem aku...terbongkang kt umahhh..ahhhhhh semputttt ~ ~ ~

p/s - harap2 dapat jumpe si dia.....tp harap2 je laaa

tahniah sayang....

Image
atas segala usaha yg kau buat kau dapat yg terbaik kan...tuhan sentiasa dengar rintihan hati umat Nya..harap kau sabar menanti apa yg kau hajati...sekarang Dia kurnia kan kau result yg bagus mungkin satu hari nanti kau akan dapat apa yg kau kehendaki...bersabarlah syg..

why...u so annoying..!!

Image
plez lah ko nak tutup keslahan ko dgn tunjuk kesalahan aku... ape tu dude??kau buat aku hangin!!!

never bored =D

Image
i love person that i never boring text with him 24 hours with same topic even the word only..ek?,ok,yelah... but it nice to be with you. ♥   hope someday we will meet not even ni text but in real world..miss u much..long time no see =D

crying.....

Image
benda aku paling takut dalam dunia ni adalah kesedihan...
                                                   ya Allah Kau jauh kan lah rasa itu.....








                                                    love to be happy (^.^)

awak punya suka tapi saya tak suka?

Image
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


                      macam2 aku nk luah tapi tak terluah... beZZZzzzz krem otak aku~~






ermm tadi aku bersembang dengan rakan karib aku..tentang kedukaan kami..masing2 meluahkan ape yg terbuku..tapi bila ktowg sembang2 balik..masalah dia lagi besar dari masalah aku...hmm sdeh sgt mmg masalah kami hampir sama tapi dia punya masalah sangat lah menghiba kan..dah lama benda ni berlarutan...perlu kah dia menunggu mu yang entah bila kan tiba??wahai kaum adam...nape kalian begini ya.. time beria2 nak kt kaum hawa..*kau lah segala nya*..indah je semua...bila hati nya kau curi..kau biar kan.....luhur kah hati mu menyayangi kaum hawa ni... satu hari nanti jika kau kehilangan nya...kau akan tahu bertapa tulus hati nya mencintai kamu (^.^)

okey =D

Image
kau yg mengajar aku begitu..kau yg menghalang nya...kalo dari dulu kau kata PERLU KE SEMUA TU? nyer takde nye mcm ni..every things happen for reason...people will say WHY??aku ikot rentak kau...sabar saya ade had nyer....=P



boooooohsan...??

Image
penat memahami,kini nak difahami .... boleh??








I JUST WANT MY RIGHT.....!!

Image
You want i wait........UNTILL???

s.a.k.i.t =(

Image
first aku nk cite sal tangan aku yg terkena kuali panas..perghh mmg sedap..sakit yg amat..ni sume gara2 nk mkn telo =P




second lak..aku demam dah 2 hari dah..lemah sgt badan tapi jalan2 tidak sekali2 aku tinggal kn...aku g jumpe akk aku ambek brg cket..brg aku yg tertinggal then aku tros lah berjalan2 dgn kwn2 aku...g cari mkn..g auto show..then sempat jugak aku beli beg idaman aku =P LOL


                                                  kesian aku demam =(


                                             lebih kurang cm ni la beg nye <3  



and lagi satu yg agak best berlaku kt aku..hik3 tak sngke aku ade secret admire..hohoho terkedu aku bla thu nak3 lagi budak tu pn dlu aku pnah minat...hohohho DUNIA...DUNIA.. <3 malu lak kalo jumpe..uat relak suda =D




                                                       malu..malu...malu..malu hik3

pemberian yg tak dihargai =(

Image
pretend happpy to make u happy =D



luahan hati:: sampai bila la nk simpan....penat aku cari barang yg ko suke....tade nilai pon... =(

ermm (~.~)

Image
hari first clas...AKU TADE GENG...wati peneman aku dah tak same class..aku bersma2 geng2 aku je lahhh..tapi..they all GUYsss... segan gak....tapi tu je lah kawan dunia n akhirat aku..kt umah lak aku sowg je clas lain..sadis siot....tp aku hnye mampu REDO (^,^) malu gak dak2 tegor tapi aku nak buat cmne...kowg ade kat tempat aku taw laaa =( susah maaa...geng sume lelaki.... dulu ok gak ade wati join the geng..sekarang...IM ALONE wif all the geng haiyooooo... sabor je laaaa =D harap beliau tak salah anggap <3




 its look like this but we were just friends...aku harap sangat  jgn ade yg salah anggap aku mmg geng dowg laaa...nothings more or less...aku bukan gedik or wat ever tapi ni lah kawan2 aku...fareed,faiz khuzai,mazrul,izuwan,afzal,faiz setapak,cha,paan,dan lain2  yg aku lupe nk tulis sorry...they all SAHABAT..


hangout wif jieha...

Image
dua hari yg best.....aku berjalan penuh pengisian..

::FIRST DAY::
aku mula kan dgn jalan2 di UPTOWN...berjalan2 cuci mata,,,then aku mencuba sesuatu yg baru..aku test air PELIK....dy mcm2 pilihan buah ade tapi aku n jieha pilih DRGON FRUIT...mule2 agak seram tgk bahan2 yg brader tu cmpur dlm air ktowg tapi dek kerana nak sgt test ktowg redo..lagi pon brader tu puji aku,,,hahah MODEL tuu..hik3....lepas siap air tu aku pon rasa...perghhh TERBAEK....sedap!! then kami teruskan perjalanan ktowg ke dataran pahlawan,,,cuci mata..mmg bnyk sale...berpinar mata..tapi tak beli pon...takde yg minat...then aku n jieha g la usha wayang...ktowg tgk PROPER PINGUIN...cumil sgt!! best la jugak..layan la..abes wyg...ktowg g serbu McD...lapauuu....tgah2 makan tibe2 lak ade abg PTPTN tegur...then aku pon luah kan lah..npe ptptn aku dpt RM2400 je...mane lg seratus..abg tu pon terang kn tapi ktowg tak berpuas hati...jadi dy kata nanti dy contek balik ari isnin dy bg taw npe...tapi bila aku tnye td dy kata tg…

unexpected decision...

Image
emm tah lah..i need my own space..akhir nye...terluah lah keputusan tu..emm wat can i do..aku just say ok je..malas lah nk pikir dah..aku dah penat jadi pelakon....kdang2 terpikir aku mmg jahat..tapi..usia muda kan...tak lah jahat mane ponn...biase ah..kui3...ok just skg REDO... ade hikmah disebalik sume ni..ape yg bleh aku ckp hanya lah...sorry.. im just a normal person,im not prefect...and sometime perfection can't bring happiness.. just pray for your tommorow... 



                                                        perfect was only WORDS...

aku faham =.=

Image
hmm sibuk nya kamu....tp kdg2 terpikir takde ke brg 5minit masa kamu utk bertanya kabar aku?sakit aku?sibuk sgt kah smpi 24 hour kamu sepi....sedangkan aku tgk kamu sempat berbalas koment dgn kwn2 mu...tp aku??kamu tahu ke skg aku duduk mane?kamu tahu ke ape maslah yg aku hadapi skg?kamu tahu ke?kamu langsung tak ambek brat ttg aku...siapa aku sbnarny.?aku faham kamu sibuk tapi kamu fahm kah aku yg sentiasa menunggu kamu?msg kamu..call kamu....tidak ade kah 5minit kamu utk aku?



                                 but...

masalah yang tak diundang =(

Image
hmmm nk wat cmne kan dalam kegembiraan aku nk blik melaka tibe2 ade lah masalah yg timbul...rumah sewa aku wat hal.....kawan aku yg dah balik awl bagitaw air kene potong..tunggakan nye seratus lebih....cmpor gn elektrik dkat 2rat jgk.....hmm aty aku sumpah mencarut kat owner rumah tu....tp nk wt cmne kene setel gak kan kalo tak nk dok mne sem ni..tak kan nk chek in kt hotel malim inn sem ni..hmmm sian aku kat kwan aku yg balik awal ni..tak psal2 kne setel benda ni...esk  aku lak balik...tp nk dok mne..nk stay umah akk aku dy lak out stations utk beberapa hari..sumpah stress :( 

*permulaan julai yg agak hampeh...harap akhir yg best*

keluhan hati::sebenarnya waktu cmni aku nak sesorg tu ade..tapi.... (redo je lah) :(